srhelp0.jpg (5924 bytes)


Beste CyberVlaanderen,

In het verleden konden jullie op deze website alle afleveringen van de Schalkse Ruiters beoordelen. Wie was de beste gast, in welke episode zaten de leukste reportages, wanneer was de Man van Melle op zijn best en waren ook de filmpjes tijdens de uitzending tof. Voor jullie de uitzendingen konden beoordelen, was het reeds mogelijk om jullie mening door te mailen naar de Schalkse Surfers. Dit kan nu nog steeds. Vind je deze site echt de moeite waard, ook na al die tijd en appreciŽer je het non-commerciŽle karakter, neem dan even de tijd en laat ons iets weten.

 

 

Op onze surftochten doorheen CyberVlaanderen hebben we ook vastgesteld dat er zeer veel links waren naar onze site. Vele Vlaamse en Nederlandse 'surfers' namen ons op in hun 'Favorite Links'. Het spreekt voor zich dat we dit ten zeerste op prijs wisten te stellen. Om niet alle links tekstueel te moeten houden, hebben we besloten een banner te maken die op alle sites kan geplaatst worden. Ook nu nog ;-)

bannersrkl.GIF (63393 bytes)

Deze bovenstaande banner mag op iedere site geplaatst worden, zolang dit maar in ongewijzigde vorm en met de volgende link gebeurd >>> http://www.schalkseruiters.com
Iedere website of homepage die deze banner op zijn eerste pagina plaatst, krijgt een eervolle vermelding op onze SPECIAL THANKS TO - page. Gelieve wel eerst een mailtje te sturen naar info@schalkseruiters.com om te melden waar uw site zich bevindt.

De Schalkse Surfers,

terug naar de hoofdpagina