Dit komt uit onze nieuwsbrief van zondag 12 janauari:

"Beste Schalkse Ruiters Fans,

Zoals sommigen onder jullie waarschijnlijk hebben gemerkt is er de laatste dagen een en ander aan onze Schalkse Ruiters website veranderd. Na de vele, niet echt positieve, reacties van CyberVlaanderen over de snelheid en bereikbaarbaarheid van onze Schalkse Ruiters Website, hebben we vorige week besloten om enkele drastische maatregelen te nemen.

Wegens onoverkomelijk technische en organisatorische problemen hebben we onze samenwerking met de VRT en onze vorige internetprovider stopgezet. Na lang wikken en wegen verkozen we een vluggere en beter bereikbare site boven het label 'Officieel'. We hopen dat we samen met alle mensen in Cyber Vlaanderen en onze nieuwe provider nog volop kunnen genieten van de resterende afleveringen van Schalkse Ruiters. Dit zowel op het televisiescherm als op Internet.

Bij een verhuis duiken er altijd enkele problemen op. Ook op Internet is dit niet voor de volle 100% uit te sluiten. Zeker als er Interactief gewerkt wordt zoals op onze site. Iedereen die er in het verleden al in geslaagd was om te 'stemmen' zal opnieuw zijn naam moeten ingeven. Wij vragen hiervoor jullie begrip, maar stellen er meteen iets tegenover. We zijn immers tegemoet gekomen aan jullie vragen om tijdens de week te kunnen registreren. Dit kan vanaf heden door deel te nemen aan de Schalkse Surfers Wedstrijd. Men kan in deze wedstrijd WAAR of NIET WAAR antwoorden op drie door ons geformuleerde stellingen (origineel hé).

Vol verwachting kijken wij uit naar jullie vele bezoeken aan deze site,

De Schalkse Surfers


Reacties mogelijk op info@schalkseruiters.com