Nieuws
Info
Archief

!!! SPECIALE MEDEDELING !!!

Na een zeer lange afwezigheid en vele emailtjes later, is "schalkseruiters.com" terug. Vele mensen wisten ons in de loop der jaren nog steeds terug te vinden als ze vragen hadden over Schalkse Ruiters. We hopen dat we alle fans op deze manier een antwoord kunnen bieden op deze vele vragen.

Deze site kan je gebruiken om eventjes nostalgisch te worden over de twee seizoenen Schalkse Ruiters. In onze ogen nog steeds ťťn van de, zoniet hťt beste programma ooit gemaakt. De site is letterlijk een archief van dit programma en is buiten deze tekst nagenoeg niet veranderd sinds vroeger. Dit zal ook zo blijven. 

Veel kijk - en surfgenot !

Voor het afspelen van de filmpjes en het geluid kan je best RealPlayer installeren. Oude versies van deze player zijn te vinden op
http://www.oldversion.com/program.php?n=real

Als ultiem afkick middel (voor ons en voor jullie) hebben we ons best gedaan om het beste uit Schalkse Ruiters online te brengen. Deze selectie is gebaseerd op de persoonlijke smaak van de Schalkse Ruiters.

Best Of Schalkse Ruiters
 

Een overzicht van de website:

Recentste UitzendingInternetVotingSR IRC-kanaalRed Michiel !!!
NieuwsInfoArchiefVideo Archief

 

Uitzending:

Afhankelijk van de tijd kunnen we van hieruit meteen naar een overzicht van de recentste reportages, of naar het overzicht van de laatste aflevering uit het archief van het tweede seizoen.

Internet-
Voting:
Tijdens de pauze van het programma kan je hier je antwoorden op de reportages doorsturen. Geregeld wordt er ook een wedstrijd georganiseerd tijdens de week.
IRC: Meer info omtrent ons eigen IRC-kanaal op Undernet.
Red Michiel: Lees nog eens aandachtig de oproep van Red Michiel en dan kan je reageren via email.
Nieuws:

Dit deel bevat alle allerlaatste nieuwtjes en aankondigingen rond het programma en deze website.  Wat is er bvb. veranderd aan de website? Komt er een nieuwe special?

Info:

Alles omtrent het programma en de website worden onder deze rubriek gebracht. Gaande van weetjes,  biografieŽn van acteurs, persartikels tot onze eigen bureaubladen enz ...

Archief:

Wat gebeurde er ook al weer tijdens de aflevering met Jan Hoet? Welke kledij droegen Bart en Tom toen?  Ga gewoon terug in de tijd met een zeer kompleet archief van het eerste seizoen en het tweede seizoen.

Video archief: Een overzicht van al het beeldmateriaal van het huidige seizoen.