Lorenzo Staelens & Herman Van Molle
Ook deze keer liet de aankondiging van de gasten niets te wensen over. Lorenzo werd omschreven als 'De Duivel der Rode Duivels, De rots in de Belgische branding, De nachtmerrie van de Hollandse ploeg' (indien we gisteren niet hadden verloren wist Bart er nog bij te zeggen.).
Om niet volledig in de voetbalsfeer te verzanden was er nog een tweede gast geļnviteerd. 'Een man met uitstraling, een man met hersens, de perfecte spits voor Lorenzo Staelens ... Herman Van Molle'. Met deze woorden was dan ook meteen de tweede gast en voetbalfan aangekondigd.
Bij de vraag aan onze internationale voetballer Lorenzo Staelens hoe het zat met zijn talenkennis, gaf hij toe dat hij wel zijn plan kon trekken, maar dat hij niet alles verstaat. Wat hem betreft mogen ze hem zeker nooit naar Turkije sturen alhoewel zijn snorretje daar dienst zou kunnen doen. Zijn Engelse test viel wel tegen ...

Zoals vorige week was er ook deze keer een verborgen camera. Herman was het slachtoffer toen ze hem filmden bij het kijken naar de voetbal. Vergezeld door vrienden en Rani Deconinck. Ambiance volop, ook met Rani waarvan hij niet kon afblijven. Dat ze enorm meeleefden met de voetbal konden we duidelijk zien. Wat zij ook hadden gezien was de verborgen camera en dat was niet de bedoeling.

Dat Herman meer wist over voetbal dan hij had laten uitschijnen werd duidelijk op de beelden uit Zweden waar zijn 'technische kwaliteiten' duidelijk uit de verf kwamen. Maar toch kon de grote voetballer een nederlaag niet afwenden.
Niet alleen is
Herman Van Molle hier populair, maar ook in Zweden kwam hij al eens op TV. In dat interview werd duidelijk dat Herman wél aan een serieuze vorm van grootheidswaanzin lijdt.
De twee gasten van deze week hadden het er levend van af gebracht. Lorenzo had zijn drie punten binnen en Herman bleek een goede verliezer.
 
Lorenzo Staelens:
gezien ...
Lorenzo Staelens is prof voetballer in het West Vlaamse Club Brugge en heeft voor zover wij weten geen eigen site. Club Brugge heeft die wel. Mocht u nog links weten, stuur ons dan eens een emailtje.
Herman Van Molle:
gezien ...
Van Herman Van Molle hebben wij ook nog geen site gezien. Maar aangezien hij bij de BRTN werkt en nogal wat in Zweden verblijft hebben we toch enkele links voor u.