Rani De Coninck
In deze vierde aflevering was de immer stralende en altijd glimlachende Rani De Coninck te gast. Na drie afleveringen met enkel mannelijke gasten was het 'zonnetje van Vlaanderen' een welkome afwisseling. Op de vraag hoe het was met den Gust kon ze enkel positief antwoorden, wat Bart dan weer jammer vond.plaatklkl.jpg (3829 bytes)
4gast01.jpg (6023 bytes)4gast02.jpg (6023 bytes)4gast03.jpg (6023 bytes)
Bij de vraag wat Rani zoal gedaan had en of ze iets verdachts gemerkt had, begon ze al te vrezen voor een verborgen camera. Die was er niet geweest en net toen ze zich een beetje op haar gemak begon te voelen, konden de Schalkse Ruiters meedelen dat ze eigenlijk al 5 jaar met dit programma bezig waren. Laat dit nu net de periode zijn waarin Rani tot Miss Belgian Beauty gekroond werd.
4gast09.jpg (6023 bytes)4gast10.jpg (6023 bytes)
4gast11.jpg (6023 bytes)4gast12.jpg (6023 bytes)4gast13.jpg (6023 bytes)4gast14.jpg (6023 bytes)
De beelden met het intussen bekende wijsvingertje deden het ergste al vermoeden. We zouden leuke beelden te zien krijgen. Dat bleek inderdaad ook te kloppen toen we allereerst het hotel in Tenerife konden bewonderen, op de voet gevolgd door beelden vanuit het zwembad en natuurlijk van bij de voorbereiding. De geboren salsa danseres had zo een natuurlijke swing dat ze al zeker was van de eindoverwinning. Na de beelden in slaaptenue en die van de aanslag op Stephanie Meire konden we deze van de uitslag bewonderen. Intense vreugde op TV1plaatklkl.jpg (3829 bytes), wonderbaarlijk gewoon.
4gast04.jpg (6023 bytes)4gast05.jpg (6023 bytes) De verborgen camera had ze al ontlopen, maar dat wilde niet zeggen dat ze niet bij haar thuis geweest waren. Op een onbewaakt moment hadden onze Schalkse vrienden de kans schoon gezien om een open en eerlijk interview of te nemen van niemand minder dan Beau De Coster. De zoon van Rani en Gust deed hen in detail allerlei intieme zaken uit de doeken. Naast de vermelding dat hij langer mocht opblijven als Rani op tv komt volgden er nog enkele opmerkelijke uitspraken. Blijkbaar vond Rani dat ze veel slimmer was dan Sabine De Vosplaatklkl.jpg (3829 bytes) en Gust vond op zijn beurt Rani een beetje langs de domme kant. Gust die volgens Beau ook opa plaatklkl.jpg (3829 bytes) mag genoemd worden gaat dikwijls samen met Rani naar Luxemburg... daar is er immers meer geld voorhanden. Om dergelijke geheimen
4gast06.jpg (6023 bytes)4gast07.jpg (6023 bytes)4gast08.jpg (6023 bytes)
voor hun zoon verborgen te houden werd er ten huize De Coster nogal eens Engels gepraat. Maar al vlug bleek dat de kleine Beau de taal maar al te goed meester is. Ondanks het feit dat Rani van Gust het troetelnaampje 'sappige druif' krijgt, blijft hij toch beweren dat hij sexueel niet aan zijn trekken komtplaatklkl.jpg (3829 bytes). De waarheid komt uit een kindermond zegt men dikwijls ....
4gast15.jpg (6023 bytes)4gast16.jpg (6023 bytes)4gast17.jpg (6023 bytes)
Na de pauze kregen we een overzicht van de hobbies van Rani te horen. Uit de mond van Rani zelf nog wel. Lezen, tekenen, kaligrafie, reizen, talen leren en zo kon ze nog uren doorgaan. Tom & Bart gunden haar die kans wel, maar ze kon op het eerste zicht geen hobbies meer bedenken. Behalve dan elke week in Schalkse Ruiters komen zetelen. Tegenwoordig heeft deze schoonheid weinig vrije tijd over. Als ze kan wandelt ze af en toe in de tuin en verder zijn haar grote hobbies eigenlijk haar kinderen. Bart was enorm in zijn nopjes met dat antwoord want hij had blijkbaar een weddenschap gewonnen. Rani zou kiezen voor kind en gezin. Wat waar bleek te zijn! Tom mocht afdokken.
Rani De Coninck:
gezien ...
Een van de meest bekende sites die geheel aan Rani De Coninck is gewijd, is deze van Wim Willems. Als fan creŽerde hij een echte Rani De Coninck-website .