Mike Verdrengh
De Schalkse Ruiters brachten meteen de grote kanonnen in stelling voor hun eerste aflvering.  Het was een aangenaam weerzien en Mike bekende dat hij in de afgelopen tien jaar nog maar één keer bij de BRTN was binnen geweest (bij de begrafenis van koning Boudewijn I) maar dat hij toch nog veel mensen, waaronder de studiomeester, herkende.
Sinds hij (samen met Guido) aan de wieg stond van VTM is zijn rol daar nu wel beperkter geworden. Nu adviseren ze voornamelijk bij het opstarten van nieuwe TV-stations en programma's, voornamelijk in het buitenland.
Mike  zat bij de Studio Herman Teirlink in dezelfde klas als Jan Declair.   Was achtereenvolgens acteur, presentator en programmamaker, waarbij zijn voorkeur toch naar het acteren ging.  Er zijn zelfs vage plannen om terug te beginnen acteren (iets waar ze bij de BRTN al jaren op hopen).
Mike en Guido werken als adviseurs nog steeds nauw samen.  Mike's rol helt daarbij over naar het artistieke terwijl Guido meer met het administratieve bezig is.