Tiende en allerlaatste optreden !!!!
Deze allerlaatste Man van Melle werd getoond in het kader van de Jambers reportage over jonggehuwden. Inderdaad onze Man gaat trouwen. En kleine kindjes maken voegt hij er zelf vlug aan toe. Hij zit dolgelukkig op het bankje van de bruidegom in de kerk.
Wanneer de misdienaar met de collecte passeert stuurt de man hem terug. Er zit te weinig geld in en daarom moet hij maar nog eens rond gaan.
Enkele tijd later.... de pastoor begint te mopperen en ja ze is inderdaad een beetje te laat. Maar er kan geen miverstand zijn, ze gisteren nog afgesproken. Nog eventjes wachte,, ze komt zeker...
Plotseling, de deur gaat open, nu gaat het toch gebeuren.
Willy Declerq (elfde aflevering van het eerste seizoen) is de vader en schenkt zijn dochter als bruid weg. De pastoor, die ondertussen erg ongeduldig is geworden, slaat meteen de hele kerkdienst over en gaat meteen naar het "u mag de bruid kussen" stuk.
Plots ontwaakt de Man van Melle uit zijn nachtmerrie. Vlaanderen houdt de adem in.. is hij nu wel of niet...
Groot is ons enthousiasme wanneer we naast zijn zijde een knappe dame zien liggen. Hij vertelt zijn vrouwtje over zijn nachtmerrie. Hij moest een onnozele typetje spelen in een redelijk bekend programma en voelde zich steeds eenzaam.
Het mooie gezinstafereeltje wordt afgesloten wanneer de dochter en zoon van het paar op het bed komen zitten en een andere zoon als man-van-melletje in de deur opening komt staan.

EINDE