Gast :  Celie Dehaene
De gast van deze week was niemand meer dan de vrouw van de premier. De geheime kracht van Club Brugge, diegene die het bed deelt met onze nationale premier. Onze première : Celie Dehaene.
Na een gezellige babbel met onze First Lady kregen we een filmpje over een 'dagje uit met Celie en haar bodyguards'.
's Morgens stond de limosine voor het huis van de Dehaene's te wachten. Twee Schalkse lijfwachten begeleidden haar na enkele grondige communicatie-, en andere, checks naar haar auto. Eerst ging het naar de winkel waar Celie haar lijfwacht erop moest wijzen dat ze niet mandarienen maar clementienen had gekocht. Live Video
Varkensvlees was eveneens uit den boze gezien de huidige actualiteit ! Dat de lijfwachten wel doortastend optraden bleek uit het feit dat, wanneer Celie naar het toilet wou, er eerst een grondige controle van moest gebeuren !
Dat er ook leuke kanten zijn aan het lijfwachtenberoep bleek wel toen Bart er op stond uitgebreid de pasteitjes (meermaals !!) uit te proberen voor ze richting mond van Celie mochten gaan. Zondermeer een gevaarlijke opdracht !
Ook bij het winkelen bleken de lijfwachten hun nut te bewijzen....door de boodschappen te dragen. In de limosine werd er evenwel tijd genomen om eventjes te pauzeren en te genieten van de champagne-bar. Toen om 15u30 de lijfwachten haar prompt thuis afleverden, konden ze toch niet ontkennen dat ze op die korte periode toch al heel gehecht waren aan Celie...ze zouden haar missen.
Bij het tweede deel werd dieper ingegaan op het feit dat Celie zoveel inspraak had bij Club Brugge. Mensen zoals Eric Gerets, de masseur van Club, Vital Borkelmans, Franky Van Der Elst en de terreinverzorger getuigden van de grote steun dat ze is voor de ploeg.
Ze wast de truitjes, zorgt voor appelsientjes en neemt soms zelf de spelers onder handen op de masseurstafel. Indien het nodig is komt ze zelfs bij de mensen thuis (bijvoorbeeld bij Lorenzo Staelens) om echtelijke problemen op te lossen. Hooligans zorgden voor een negatieve noot toen ze wisten mee te delen dat ze eigenlijk de supporters een slechte naam geeft.
Tijdens hun verloving was één van de eerste afspraken trouwens van Jean-Luc aan Celie dat ze mee moest gaan naar Club Brugge of het was gedaan met de verloving. Dat is misschien de reden waarom ze nu een abonnement heeft.