Live AudioLive Video    Download(769Kb)
Tweede optreden !!!!
De Man van Melle gaf in deze aflevering enkele tips voor de feestdagen. In navolging van alle grote sterren had ook de MvM een echt merchandizing circuit opgezet. Naast het "MvM Intieme Dagboek" is er ook de handige warmwaterkruik van de MvM. Zo kan je ook eens met hem in bed kruipen. Altijd handig voor de vrouwen tussen de 20 en de 27.
Voor mensen die liever een kaartje sturen met kerstwensen was er de exclusieve MvM postzegel, waar iedereen eens lekker aan kan likken. Een reis kan je dan weer best selecteren uit de NeckerMan... van Melle reisbrochure. Deze staat vol exotische bestemmingen.
Ook aan de muzikale verlangens had de MvM gedacht. Zijn nieuwe cd met dertien romantische melodietjes was net uit en prompt gaf hij een live demonstratie. Het openingsnummer was de hit "Ik ben bij de Christelijke Mutualiteiten", meteen gevolgd door de kaskrakers "Ik ben bij het OCRW" en "De Lieve Man van Melle".
Ook kregen we nog een auto-biografisch nummertje te horen dat werkelijk in de hitlijsten thuishoort. In een winterse sfeer kregen we nog vlug de MvM te zien net voordat hij zijn song op de vloer van de schaatsbaan probeerde verder te zetten. Zijn duet met Will Tura was ook niet echt een schoolvoorbeeld van een perfect duet. De MvM is daarvoor iets te zelfzeker ingesteld. Een prachtige aanrader voor de muziekfans onder ons.