LiveLive   Download(662Kb)
Vierde optreden !!!!
Niet iedereen kon Kerstavond rustig thuis vieren. De Schalkse Ruiters gingen die avond de straat op om te zien wat iedereen zoal deed. Toen ze met de camera door de donkere steegjes wandelden, liepen ze zowaar de Man van Melle tegen het lijf. Met pakjes en al werd hij ergens buitengesmeten zodat ook hij Kerstavond alleen en in de koude buitenlucht moest doorbrengen.

Niemand keek om naar onze vriend uit Melle. De bus van De Lijn wilde niet meer stoppen. Een auto reed over zijn weinige cadeautjes en geen enkele bestuurder wou hem een lift aanbieden, hoe hard hij hierom ook smeekte. De Man van Melle kreeg het plots zeer koud. Maar ondanks zijn aandringen kreeg hij steeds het rolluik in het gezicht.
Verkleumd van de kou zocht hij naar warmte in de Kerststal. Plots zag de Man van Melle een zeer fel licht uit de hemel neerdalen. Een beeldschone engel kwam onze arme en vooral koude vriend een handje toesteken. Ze had een extra engel meegebracht. Deze leek verdacht veel op Urbanus. Naar eigen zeggen was hij speciaal voor de Man van Melle met zijn velo'ken uit Tollembeek afgekomen en hij nodigde onze eenzame vriend uit om bij hem een stukje kalkoen te komen eten. De Man Van Melle was plotseling klaarwakker.